top of page

DETTE ER OSS Kjersti Kvalvik:

Gjennom en lang yrkeskarriere som leder i offentlig og privat sektor, har jeg utviklet en ydmykhet overfor at det finnes mange veier å gå og  mange måtter å jobbe på som gir fantastiske resultater.

 

Som nyutdannet økonom oppdaget jeg at man måtte ha med seg hele

kroppen inn i jobben, all kunnskapen men også følelsene. Problemet var

at jeg aldri hadde tid til å lytte til disse følelsene som dukket opp underveis.

Det var hele tiden noe annet som måtte gjøres og som var viktigere.

 

Da min far plutselig og uventet døde i 2007, gikk jeg inn i en tilstand som jeg ikke trodde var mulig for ei ressurssterk dame å havne i. Etter måneder innesperret i en kropp fri for energi, hvor livet så ut til å være over for min del, bestemte jeg meg for å prøve mental trening som en metode for å påvirke egen fysiologi slik at kroppen kunne begynne å virke igjen. Etter et LP-kurs i desember 2008 og trening hver dag de påfølgende månedene, kom jeg meg på beina, tilbake i  livet og i arbeid igjen.

 

Drømmen om å ta dykkerlappen var uvirkelig på LP-kurset, men sommeren etter var den et faktum. Noen få måneder senere lå jeg i havet utenfor Phi-Phi-øyene i Thailand og så både Baracuda, Svarttipphai, Skilpadde, Blekksprut og fisker i alle regnbuens farger. Dette lærte meg at om noe virker umulig, så tar det umulige bare litt lenger tid å oppnå. Når andre kan gjøre det, så kan jeg også.

 

Drømmen om å lære andre å yte på sitt beste, gjorde at jeg tok løs på coaching-utdanning i London høsten 2011.

Trening i ulike metoder, kombinert med min tidligere utdanning innenfor økonomi, administrasjon, ledelse, salg, kommunikasjon, pedagogikk og ikke minst livserfaring gjennom mine 48 år som menneske, danner grunnlaget for mine coachingkunnskaper, og dyp innsikt i de menneskelige prosessene som foregår i enhver organisasjon.

 

Kjersti Kvalvik

Kjersti Kvalvik:

 

LP-coach

NLP-coach

Business- og Life- coach

Mental Trener

bottom of page