Spørsmål og svar om LP:

Siden begynnelsen av år 2000 har Phil Parker utviklet LP. Det holdes mange over hele verden, og mange som vurderer å lære seg dette treningsprogrammet har spørsmål om hvordan det fungerer.  Her får du svar på noen av dem:

 

Varer de forandringene jeg oppnår, eller får jeg tilbakefall?

Når du har lært det, er The Lightning Process verktøy for livet. Det består av flere elementer som vi trenger tre dager på å forklare og trene deg inn i.  Så lenge du fortsetter å bruke det  slik du har lært det, er forandringene der for å beholdes. LP er en prosess som du må følge inntil den er blitt en del av din daglige måte å tenke, snakke og handle på.

 

Hvor effektivt er det?

Phil Parker og hans stab har gjort egne undersøkelser blant folk som har deltatt på kurs, og det viser seg at 81,3 prosent av klientene rapporterer at de ikke lenger har de problemene de kom til kurset med. Dette er ikke en uavhengig studie.

 

Enkelt å lære?

The Lightning Process er laget for å passé inn i livet ditt. Det er gjort så enkelt som mulig og kan læres. Men som alt annet som skal innlæres, må du trene.  

 

Nede på jorda

LP er en jordnær, svart og hvit tilnærming til det du ønsker å forandre på i livet ditt.

 

Er dette riktig for meg?

Ring for en samtale uten forpliktelser. Vi kan diskutere dine valg og svare på dine spørsmål.

 

Er jeg klar for å ta et kurs?

Du vil bli vurdert før du får delta på kurs. Dette gjøres ved at du fyller ut et søknadsskjema. Gjennom en påfølgende telefonsamtale vil vi sammen forsikre oss om at dette er det riktige for deg akkurat nå i livet ditt.

 

Jeg vet ikke om jeg kan klare å gjennomføre kurset, det kan bli for utmattende…

Dette er et spørsmål som mange stiller seg. Det viser seg imidlertid I praksis at når kurset starter, så er det ikke noe tema lenger. Utover i kurset øker energimengden hos deltakerne.

 

Mine symptomer er ikke nødvendigvis de samme som alle andre sine, så hvordan vet jeg at det vil fungere for meg?

Elevenes problemstillinger varierer veldig fra person til person. LP er utviklet for å tilpasses den enkeltes behov.

 

Finnes det medisinske forskningsrapporter  om The Lightning Process?

Harvard University offentliggjorde en studie om LP i 2012. Dette var en liten studie, men resultatene viste positive resultater ved bruk av LP.

 

Hvem har utviklet LP-metoden?

Phil Parker skapte The Lightning Process basert på sine år som osteopat. Han jobbet med muskler og beinstrukturer i kroppen, men så etterhvert at dette ikke var tilstrekkelig for å få folk friske fra sine smerter og fysiske plager.

Phil er en internasjonalt velrenomert foredragsholder, terapeut og innovatør innenfor feltet personlig utvikling.

Phil har et internasjonalt rykte som en av de fremste utøvende coacher. Han har jobbet med dette siden 1980-tallet. Han er direktør i Phil Parker Group, og designer programmer, forsker og trener studenter.

 

Hans bøker og podcaster gir et unikt perspektiv som krever nye løsninger for å møte utfordringene og mulighetene vi moderne mennesker har i livene våre.

 

Folk fra hele verden og fra ulike ståsteder I livet, inkludert mange Hollywood og rockestjerner, kommer til hans praksis I London.

 

Phils grunnleggende prinsipp er at mennesker er genier med fantastiske ressurser, kvaliteter og talenter.

 

Hans genuine ønske er å hjelpe så mange mennesker som mulig til å finne ut dette om seg selv.